Kom zelf bij ons kijken!

Kom naar onze kennismakingsochtend
Wordt uw kind bijna vier jaar? Of zoekt u een nieuwe school voor uw kind? De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk.

We nodigen u daarom ook graag uit voor een rondleiding. Dan laten onze leerlingen u de school in werking zien. Daarnaast vertelt de schoolleiding u meer over de Blauwe Morgenster en we horen uiteraard graag wat ú belangrijk vindt.

Met ingang van het schooljaar 2021-2022 kunt u zich opgeven voor één van onze  kennismakingsochtenden. Zodra inschrijving mogelijk is ziet u dat hieronder aangegeven.

Helaas zijn de kennismakingsochtenden vanwege de corona maatregelen op dit moment nog niet toegestaan. Voor een persoonlijke rondleiding verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.
Bent u nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje in onze school of lees onze schoolgids. 

Leerlingen aan het woord

"Ik mag een onderzoek op de pc maken en dat uitwerken!"

"We kiezen zelf interessante onderwerpen en mogen die zelf op allerlei manieren uitwerken. Dat hoeft niet altijd op papier."